Ännu mer bra poker

Jag tror detta är den bästa veckan jag har haft pokermässigt. Jag följde upp mina senaste 250$ med nya, fräscha 150. Så $400 på en dryg vecka, det är baske mig en okej timpenning för en hobby. Om jag tyckte tight poker var tokigt innan, har jag nu undrat mig helt. Oj vad kul det … Fortsätt läsa ”Ännu mer bra poker”

Jag tror detta är den bästa veckan jag har haft pokermässigt. Jag följde upp mina senaste 250$ med nya, fräscha 150. Så $400 på en dryg vecka, det är baske mig en okej timpenning för en hobby. Om jag tyckte tight poker var tokigt innan, har jag nu undrat mig helt. Oj vad kul det är att lägga sig om oh om igen 😉 I alla fall när man har tur med korten emellanåt. Och det har jag haft. Inte som förra veckan, men pokergudinnan har varit snäll mot mig en tid nu. Vi offrar ett hjärter 7 och hoppas på mer lycka framöver. Jag väntar fortfarande på att komma ordentligt in the money på en större turnering, men jag har nästan helt kommit av mig med småturrar. Jag har faktiskt haft händer ofta nog för att tålamodet inte skall tryta på cashbordet, så jag har inte behövt spela små turneringar. Men jag saknar det lite. Det är något visst med en pokerturnering, visst är det?

Kommentera