Back on track

Back on track!

Nu är jag tillbaka igen! Efter två riktiga skitkvällar lyckades jag gneta ihop 200$ igår utan att ha så värst flyt med korten. Jag träffade hyfsat ett par gånger men hade aldrig någon som träffade lite sämre med i potterna. Trots det vann jag alltså tvåhundra bagis och känner att jag spelade riktigt bra. Ett par gånger la jag ganska starka händer och de gånger det blev synat på river såg jag att läggningarna var riktigt bra. I vissa fall vet jag inte riktigt men jag tror att jag undvek många tunga förluster igår. Ibland känns det lika bra som att vinna.

Jag har inte kommit mig för att testa två pokerklienter samtidigt. De senaste förlusterna gjorde så att jag blev skrajsen och valde att vänta. Vi får se om och när jag gör det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *