Bättre lycka vid pokerborden

Det blev verkligen bättre lycka. Ännu en dag med närmare 300$ i vinst gör PokahMastah väldigt glad. Det börjar nästan bli en vana nu. Jag har inte kollat upp reglerna kring skatt eftersom jag inte har poker som leverbröd. Kanske kan det bli annorlunda nu. Vinner jag 300/dag är jag verkligen på god väg att kunna leva på spelandet. Det hade varit en dröm!

Trots att jag vann såpass mycket hade jag inte jättetur med korten. Jag spelade bara bra. Jag hade ett par bra händer som vann hyfsade potter. Annars var det mest småpotter. Men det var många av dem. Jag har börjat vänja mig vid att blogga här på Poker-sidor och tycker det är ganska kul. Mycket roligare än jag trodde när jag lovade att ställa upp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *