Bättre på poker än på odds

Allsvenskan rullar på för fullt nu och jag kan inte låta bli att satsa en slant även på odds. Om jag är halvbra på poker är det motsatsen i oddsande. Jag är fruktansvärt dålig och satsar bara småpengar. Jag tycker det är sjukt kul men vinner aldrig någonting. Då är det skönt att det rullar … Fortsätt läsa ”Bättre på poker än på odds”

Allsvenskan rullar på för fullt nu och jag kan inte låta bli att satsa en slant även på odds. Om jag är halvbra på poker är det motsatsen i oddsande. Jag är fruktansvärt dålig och satsar bara småpengar. Jag tycker det är sjukt kul men vinner aldrig någonting. Då är det skönt att det rullar på vid borden. En liten peng förlorad på betting men en större peng vunnen på poker. 100$ är en rund och tilljämnad siffra från gårdagen. Inte lika bra som dagen innan, men ändå en vinstkväll igen. Det är skönt bara det. Det var inte länge sedan jag hade två riktigt dåliga dagar, så alla kvällar av vinst känns bättre än tidigare.

Kommentera