Det bidde en friggebod

Yo! Den här veckan har jag spelat lite mindre poker än förra veckan. Jag har istället varit utomhus massor och hjälpt en kompis att bygga en friggebod. Tur att han kan bygga för jag är kass. Men jag är okej på att bära virke, hålla reglar och hämta öl. Många öl har det blivit i … Fortsätt läsa ”Det bidde en friggebod”

Yo!

Den här veckan har jag spelat lite mindre poker än förra veckan. Jag har istället varit utomhus massor och hjälpt en kompis att bygga en friggebod. Tur att han kan bygga för jag är kass. Men jag är okej på att bära virke, hålla reglar och hämta öl. Många öl har det blivit i veckan. För många kanske.

  • Måndag: Efter en hel dag utomhus byggandes var jag trött. Jag spelade bara två turneringar innan jag gick och la mig. Vann den ena och slutade 28$ plus.
  • Tisdag: Ingen poker alls. Ovanan av att arbeta med kroppen gjorde att jag la mig innan 22:00.
  • Onsdag: Träningsvärk! Fy vilken fasansfull träningsvärk jag har idag. Helt otroligt. Kompisen fick klara sig själv en dag men jag spelade ändå inte så mycket poker. Det bli ett par turneringar på kvällen och resultatet blev en förlust på 11$.
  • Torsdag: Tillbaka till bygget och fullt ös igen. Inte lika mycket bärande idag och det var skönt. Jag var ändå trött och spelade bara lite granna. Back 22$.
  • Fredag: Byggande och sedan middag/fest. Friggeboden skulle varit klar nu men det var den inte. Så jag lovade att komma tillbaka på lördagen. Det gjorde jag inte.
  • Lördag: Oj så bakfull. En hel vecka av hårt arbete och sen en massa bärs gjorde mig riktigt sjuk. Det blev inget mer byggande för mig. Jag var för dålig för att röra mig. Ingen poker blev det heller av samma anledning.
  • Söndag: Jag var fortfarande skakig efter fredagens fest och var mest i sängen hela dagen. Lite poker blev det och vinsten stannade på 35$.

En vecka med mindre poker än vanligt och mycket mer fysisk aktivitet än jag är van vid. Träningsvärk och bakfylla har varit i vägen hela veckan. Hoppas nästa vecka blir bättre.

Kommentera