En riktig presentation

Sist jag skrev tänkte jag inte på att presentera mig själv: Jag kallas Ollie och det är även mitt namn på Pokerstars där jag spelar poker oftast. Jag har även ett konto på Bet365, men det används inte längre till poker, utan bara betting. Jag har också ett gammalt pokerkonto på Ladbrokes som jag spelade … Fortsätt läsa ”En riktig presentation”

Sist jag skrev tänkte jag inte på att presentera mig själv: Jag kallas Ollie och det är även mitt namn på Pokerstars där jag spelar poker oftast. Jag har även ett konto på Bet365, men det används inte längre till poker, utan bara betting. Jag har också ett gammalt pokerkonto på Ladbrokes som jag spelade på för tio år sedan eller så. Kanske testar jag mig på det igen.

Jag spelar ganska smått, mest turneringar och multi-table turneringar. Jag är hyfsat på enbordsturneringar, men sämre på multis. Jag har kommit in the money ett par gånger, men aldrig på finalbordet.

Mina insatser är i regel 5 eller 10$. Det händer då och då att jag ökar insaten, men det brukar vara kortvarigt till dess jag har förlorat litegrann igen. Då går jag snabbt ner i insats igen, allt för att slippa sätta in mer pengar. Som ni förstår lever jag inte på poker och tror inte att jag kommer försöka mig på det som vissa andra. Jag ser det som en hobby och inget annat. Jag älskar att spela, men har inte tiden som krävs för att verkligen bli bra. Om jag ens kan bli tillräckligt bra, det var jag faktiskt inte.

Jag tror jag kommer spela poker för alltid, både online och i verkligheten. Men just nu kommer det bli mer än vanligt eftersom jag skriver här. Vad jag främst hoppas på nu när jag spelar oftare är att komma lite längre i en multitable. Det är väl den enda gången jag har chans att vinna stora pengar. I vissa 10$-turneringar kan det var otroligt många spelare. Då blir prispengarna ganska stora. Åtminstone om man jämför med mina vanliga maxvinster på 50$. Då är det en stor skillnad om man råkar vinna 1000$ eller liknande. Nästan som en till insättningsbonus, inte den bästa men nära nog. Nu var det länge sen jag bytte pokersajt så jag har inte fått någon bonus på länge. Då skulle en tusing sitta ännu bättre.

Kommentera