Girighet och poker är inte en bra kombination

Mitt tighta spel var så lyckosamt sist så att jag försökte hålla fast vid det. Till stor del lyckades jag, men var lite girig vid ett par tillfällen. Det bet mig varje gång i rumpan, så jag måste verkligen lära mig att kontrollera mig bättre. Jag vet inom mig att jag borde lägga handen, men … Fortsätt läsa ”Girighet och poker är inte en bra kombination”

Mitt tighta spel var så lyckosamt sist så att jag försökte hålla fast vid det. Till stor del lyckades jag, men var lite girig vid ett par tillfällen. Det bet mig varje gång i rumpan, så jag måste verkligen lära mig att kontrollera mig bättre. Jag vet inom mig att jag borde lägga handen, men pokerdjävulen i mig hävdar att jag antagligen kommer ha tur på turnen…..på rivern…..han kanske bluffar…..PANG! Hold’em är verkligen ett elakt spel, visst är det?

Trots dessa smällar var det ganska bra dagar rent pokermässigt. Ett tag (innan den värsta smällen) låg jag närmare $200 plus, men det slutade på dryga 100. Helt ok för en enkel påg som mig.

Summa sedan sist: $110

Kommentera