Ingen tredje gången gillt

Tyvärr blev det inte tredje gången gillt. Inga 300 igår alls. Kanske har jag blivit lite bortskämd med höga vinster för nu känns 100$ inte som någon wowkväll. Tvärtom kändes gårdagen rätt seg och jag saknade riktigt bra träffar. Precis som sist blev det mest småpotter men utan det flyt jag hade då. Vinst är … Fortsätt läsa ”Ingen tredje gången gillt”

Tyvärr blev det inte tredje gången gillt. Inga 300 igår alls. Kanske har jag blivit lite bortskämd med höga vinster för nu känns 100$ inte som någon wowkväll. Tvärtom kändes gårdagen rätt seg och jag saknade riktigt bra träffar. Precis som sist blev det mest småpotter men utan det flyt jag hade då. Vinst är alltid skönt men nu har jag fått blodad tand och vill vinna mer. Det känns verkligen som om jag ligger på gränsen till att kunna leva på pokern. Om jag bara kunde vinna lite oftare. Jag tror det blir massor av poker nu. Jag vill så gärna!

Kommentera