Lite förlust vid pokerborden

En dag av förluster blev det igår. Jag gnetade och gnetade men fick ändå aldrig flytet med mig. Jag var nära på att lägga ner när jag låg back 250$ men spelade mig tillbaka så jag landade dryga hundringen back. Jag är inte helt missnöjd ändå. Det hade kunnat gå värre och jag klarade mig … Fortsätt läsa ”Lite förlust vid pokerborden”

En dag av förluster blev det igår. Jag gnetade och gnetade men fick ändå aldrig flytet med mig. Jag var nära på att lägga ner när jag låg back 250$ men spelade mig tillbaka så jag landade dryga hundringen back. Jag är inte helt missnöjd ändå. Det hade kunnat gå värre och jag klarade mig från ett par dyra calls när jag tänkte till istället för att gå på magkänsla. Vinna potten är naturligtvis det man helst vill men att inte förlora dyra potter är också viktigt, inte bara i Hold’em. Nya tag och ny dag. Nu kör vi. Jag hade dessutom vunnit hyfsat bra dagen innan så jag höll humöret uppe okej.

Kommentera