Lite mer poker men inte så mycket

Yo! En till vecka har hunnit gå och det är dags för ett inlägg till på bloggen. Den här veckan har jag spelat mer poker än förra men inte lika mycket som jag trodde. Även om jag ville ha en lugn vecka och inte festa massor blev det inte så. Både fredag och lördag blev … Fortsätt läsa ”Lite mer poker men inte så mycket”

Yo!

En till vecka har hunnit gå och det är dags för ett inlägg till på bloggen. Den här veckan har jag spelat mer poker än förra men inte lika mycket som jag trodde. Även om jag ville ha en lugn vecka och inte festa massor blev det inte så. Både fredag och lördag blev fest och ingen poker. Eller det blev lite poker på lördagen men då var jag lite full. Då vann jag inte något.

  • Måndag: Mycket poker idag. Jag spelade hela kvällen och vann 47$. Jag spelade bra idag.
  • Tisdag: Lagom mycket poker den här dan. Jag vann inte så mycket men förlorade inte i alla fall. 3$ i vinst.
  • Onsdag: På onsdagen spelade jag bara lite poker. Jag tror inte jag vann eller förlorade något alls. Jag glömde kolla hur mycket jag hade exakt innan jag började spela så jag kommer inte ihåg. Typ plus minus noll tror jag.
  • Torsdag: Mycket poker. På torsdagen visste jag redan att fredag och lördag skulle bli fest så jag passade på att spela ganska mycket. Jag satt till två på natten eftersom jag var med i en multi som jag kom långt i. Tyvärr vann jag inte men kom in the money och fick 128$. Det är mitt nära mitt rekord i vinst. Jag förlorade lite på andra turneringar men gick nästan 100$ i vinst idag. =)
  • Fredag: Fest hela kvällen. Kul kväll men inga kort eller poker.
  • Lördag: Trött dag på dagen. Ingen poker på dagen men lite på kvällen. Ganska kul fest men jag spelade när jag kom hem och var lite full. Jag förlorade mycket pengar då. Ungefär 50$ förlorade jag.
  • Söndag: Idag var jag väldigt trött. Det blev inte så mycket poker. Jag spelade en frirulle och två turneringar. Förlust 22$.

Kommentera