Lite sämre pokerlycka – men okej spel

Inte som sist, men ändå en okej pokerkväll. Så kan man summera gårdagen om man vill. Jag har nästan vant mig vid att få bra händer titt som tätt, så när de inte dök upp blev jag först lite frustrerad. Men sedan kom så ett par ess med trevliga kickars och jag hade fått vara … Fortsätt läsa ”Lite sämre pokerlycka – men okej spel”

Inte som sist, men ändå en okej pokerkväll. Så kan man summera gårdagen om man vill. Jag har nästan vant mig vid att få bra händer titt som tätt, så när de inte dök upp blev jag först lite frustrerad. Men sedan kom så ett par ess med trevliga kickars och jag hade fått vara med i ett par händer. Att spela tight är så mycket lättare när man ligger på plus på bordet. Det är något psykiskt för mig, att vilja jaga ikapp den $50 man började med. Jag går alltid in med max, jag gillar inte tanken på att inte kunna vinna en full pott om det ges möjlighet. Jag har sett (och varit med i) många potter med stora summor, så att vara kort om marker vid ett sånt tillfälle är inget jag vill vara med om.

När jag väl låg ett par dollar plus var det lättare att acceptera att jag inte fik så bra kort under kvällen. Ett par okej potter vanns dock, främst med en stege jag fick på floppen när jag hade 7J off på BB och inte blev raisad preflopp. Sedan gick det lite upp och lite ner, för att landa på en vinst på $30. Okej, men inte alls paritet med kvällarna innan. Jag har dock haft ett bra antal dagar med inga förluster, så trenden pekar i rätt riktning. Det gör den allt. Jag får se hur mycket poker jag hinner med de närmaste dagarna, jag har lite annat för mig. Men jag hoppas att vara tillbaka snart.

Kommentera