Lyckan vänder alltid i poker

Då vände lyckan en aning. Det blev inga miljoner igår men väl 200$ i vinst. Efter två dagar av förluster var det en skön kväll. Det var verkligen vad jag behövde och jag känner mig nöjd idag. Jag tvivlar fort på mitt pokerspelande märker jag. Jag skall försöka bli bättre på att tro på mig … Fortsätt läsa ”Lyckan vänder alltid i poker”

Då vände lyckan en aning. Det blev inga miljoner igår men väl 200$ i vinst. Efter två dagar av förluster var det en skön kväll. Det var verkligen vad jag behövde och jag känner mig nöjd idag. Jag tvivlar fort på mitt pokerspelande märker jag. Jag skall försöka bli bättre på att tro på mig själv. Det är nya planen. Och att vinna massor. Det har alltid varit planen. Nu är det bara att jobba på och se till att spela smart. Släktens första pokermiljonär! Vissa i min närhet tycker av oklar anledning att jag borde byta pokersida snart. Det tycker inte jag.

Kommentera