Mallis mallis mallis

Yo! Bara en vecka och lite till kvar innan vi drar till solen och värmen. Mallorca hade 27 grader i skuggan igår. Värre kan man ha det. jag har art fullt upp med att planera allt och köpa lite saker jag behövde. Mina badbrallor var helt slut t.ex. Och ett par schyssta skjortor har jag … Fortsätt läsa ”Mallis mallis mallis”

Yo!

Bara en vecka och lite till kvar innan vi drar till solen och värmen. Mallorca hade 27 grader i skuggan igår. Värre kan man ha det. jag har art fullt upp med att planera allt och köpa lite saker jag behövde. Mina badbrallor var helt slut t.ex. Och ett par schyssta skjortor har jag köpt. H&M bara men snygga var dem.

  • Måndag: Mest shopping men lite poker. 30$ back.
  • Tisdag: Ingen shopping men mycket poker. Bättre dag än måndagen och vinsten bli 95$.
  • Onsdag: Ingen poker idag. Satt på en uteservering från lunch och kom inte hem förrän efter två på natten.
  • Torsdag: Lite poker idag. Blev ett par timmars spelande och en okej vinst. 130$ vann jag och det passar bra inför resan. Alla pengar jag kan skrapa ihop kommer hjälpa till.
  • Fredag: Party! Vi passade på att ha ett ”hej-då-party” på stan. Massor av alkohol och absolut ingen poker alls.
  • Lördag: Som vanligt en seg dag men inte så farligt som man kunde tro. Jag hade ork nog att ta mig ut en stund i det vackra vädret 😉 Ingen poker alls den här dagen.
  • Söndag: Nu blev det poker äntligen. Det blev tyvärr en dålig kväll och jag förlorade nästan 100$.

Det här var en vecka med toppar och dalar. Inte alls så mycket poker och många dåliga händer. jag spelade ganska dåligt vissa gånger. Bara en vecka och lite till innan vi drar iväg. Hej soliga stränder!

Kommentera