Mer tight poker

Ännu ett par dagar av tight pokerspelande har passerat, men nu har jag träffat lite bättre med hålkorten. Höga par, AK suited osv. dök upp ett par gånger i timmen kändes det som. Ofta hade jag tur med floppen också, så jag kunde krama ur folk lite slantar vilket gjorde att jag hade mina bästa … Fortsätt läsa ”Mer tight poker”

Ännu ett par dagar av tight pokerspelande har passerat, men nu har jag träffat lite bättre med hålkorten. Höga par, AK suited osv. dök upp ett par gånger i timmen kändes det som. Ofta hade jag tur med floppen också, så jag kunde krama ur folk lite slantar vilket gjorde att jag hade mina bästa dagar på mycket länge. Hela $250 har jag gått plus, och då har jag ändå bränt ett par 10:or och 20:or på multiturneringar utan att vinna något. Jag hade drägligt häng på toppplacering i en turnering, men stötte på AA när jag hade AQ och tappade momentum. Tyvärr kom jag aldrig tillbaka efter den potten, och jag blev short stacked och var tvungen att chansa med 77. Två callers med AK och QJ suited (som om det spelade någon roll) satte stopp för alla chanser till come back. Men jag är glad och nöjd över mina andra vinster, så hej och hå och en flaska med rom.

 

Kommentera