Mindre poker i veckan

Yo!

En till vecka har gått och jag ska nu berätta om den. Jag har haft annat att göra den här veckan så jag har inte spelat så mycket som förra veckan. Jag har inte spelat några multis på hela veckan för att testa om det är där jag förlorar mina vinster.

  • Måndag: Ingen poker idag. Var med kompisar och bowlade på kvällen. Jag är bättre på poker än på bowling.
  • Tisdag: Poker idag. Hela kvällen spelade jag och hann med 5 turneringar och en multi. Vinst 17$.
  • Onsdag: Lite poker bara. Jag hade middag idag och hann inte spela förrän på kvällen. Vinst 12$
  • Torsdag: Ganska mycket kortspelande. Jag spelade tre multis men åkte ut fort i två. I den sista kom jag in the money och vann 73$. På vanliga turneringar förlorade jag 22$ men jag vann ganska mycket idag.
  • Fredag: Ingen poker. Fest. Spelade inget på natten heller.
  • Lördag: Trött idag. Småspelare lite småturneringar men vann inget. Vann lite på kvällen men förlorade sammanlagt 36$. Ingen bra dag för poker. Ingen bra dag alls egentligen.
  • Söndag: Jag spelade bättre poker idag. Jag vann 21$ sammanlagt även om jag hade otur med en kåk som jag förlorade mycket på. Hade jag haft mer tur så hade jag nog vunnit ännu mer.

Den här veckan har jag inte spelat lika mycket poker som förra veckan. Det blev mindre för att jag hade annat att göra. Två fester på en vecka är kul men man blir väldigt trött av det också. Jag tror det här blir en lugn vecka utan fest. Det känns som jag behöver en sån vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *