Mycket poker i veckan

Den senaste veckan har jag spelat mer poker än vanligt. Taggad av mitt bloggeri blev det massa spelande i princip varje kväll. Jag har varken vunnit eller förlorat särskilt mycket, men jag har varit hyfsat säker i mitt spel. Jag har varit försiktig (för försiktig) och inte blivit blåst en enda gång. Jag tror jag spela färre händer än de flesta, men jag vinner en ganska stor del av de händer jag är med i.

Jag funderar på att lägga om taktiken litegrann. Det känns som om just antalet händer är en issue, jag har för få chanser till pottvinster. Men jag vet inte riktigt HUR jag skall ändra mig, jag spelar ju redan alla händer jag gillar. Måste kanske fundera lite över vilka starthänder jag accepterar i Hold’em.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *