Nu tar vi sommar

Då har jag återigen bestämt mig för att ta en paus. Eventuellt blir detta en längre sådan, och jag kommer i så fall sluta skriva på denna pokerbloggen. Vad skall jag skriva om då, undrar jag. Jag har tyckt att detta med bloggande har varit ganska kul, så vem vet? Kanske kommer jag att dra … Fortsätt läsa ”Nu tar vi sommar”

Då har jag återigen bestämt mig för att ta en paus. Eventuellt blir detta en längre sådan, och jag kommer i så fall sluta skriva på denna pokerbloggen. Vad skall jag skriva om då, undrar jag. Jag har tyckt att detta med bloggande har varit ganska kul, så vem vet? Kanske kommer jag att dra igång en blogg som hobby istället för poker. Ironiskt nog har jag noll idéer om vad jag i så fall skulle skriva om, men det kanske ger sig. Nu tar vi sommar.

Kommentera