Ollie på pokersidor

Då var det dags att börja blogga, det är det. Så mycket har jag lovat, och det tänker jag hålla. Nu låter det kanske som om jag inte VILL blogga, men så är inte fallet. Jag är bara ovan vid formatet. Men den som lever lär, och jag kommer nog förstå hur detta fungerar allt … Fortsätt läsa ”Ollie på pokersidor”

Då var det dags att börja blogga, det är det. Så mycket har jag lovat, och det tänker jag hålla. Nu låter det kanske som om jag inte VILL blogga, men så är inte fallet. Jag är bara ovan vid formatet. Men den som lever lär, och jag kommer nog förstå hur detta fungerar allt eftersom. Jag har förvisso bloggat som en galning de snäste veckorna, mest för att lära mig WordPress, men innan dess hade jag aldrig provat bloggande.

Tanken är att blogga om poker, och så långt känns det bekvämt. Det svåra och eventuellt genanta är att jag inte är så bra på poker, och kanske gör jag bort mig på denna sidan. Men då får det vara så. Jag spelar naturligtvis (som alla andra) på en av pokersidorna från denna sajten. Vilken kommer jag återkomma till.

Kommentera