Ont om fantasi

Ibland känns det svårt att veta vad jag skall berätta om. Jag vann igår igen men det känns som om det kanske är en aning upprepande att bara tjata om mina pokervinster. Ni kanske förväntade er mer pokertaktik? Tyvärr har jag inte så mycket teoretisk kunskap om poker. Jag är bara ganska bra på att … Fortsätt läsa ”Ont om fantasi”

Ibland känns det svårt att veta vad jag skall berätta om. Jag vann igår igen men det känns som om det kanske är en aning upprepande att bara tjata om mina pokervinster. Ni kanske förväntade er mer pokertaktik? Tyvärr har jag inte så mycket teoretisk kunskap om poker. Jag är bara ganska bra på att spela det. 150$ blev gårdagens vinst. Inte min bästa kväll men alla vinster är bra vinster. Nu kör vi så det ryker. Vill ni läsa mer om något specifikt pokerspel kan ni alltid kolla här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *