Paus från poker

Det får bli en liten paus i poker för mig. Jag har förlorat mer än tänkt, och jag måste fundera på om jag har råd med poker alls. Eventuellt tar jag ut mina pengar och sätter in på en ny pokersida för att få en liten bonus. Jag vet bara att man nästan måste spela … Fortsätt läsa ”Paus från poker”

Det får bli en liten paus i poker för mig. Jag har förlorat mer än tänkt, och jag måste fundera på om jag har råd med poker alls. Eventuellt tar jag ut mina pengar och sätter in på en ny pokersida för att få en liten bonus. Jag vet bara att man nästan måste spela cash games för att klara bonuskraven, men jag funderar på det.

Nu en pokerpaus – Vi hörs framöver. Om jag börjar spela igen på en ny (och bättre) pokersajt, spå kommer jag att komma tillbaka till poker-sidor.se och skriva igen. Kanske kan jag då få skriva om vinst istället för ständiga förluster. Jag tycker att jag har haft otur mest hela tiden. Ärligt talat är det många gånger dag tycker jag borde ha vunnit händer, men där jag ändå förlorat. Det är nästan det värsta, att spela bra men ändå torska pengar. Så tycker jag det känns. Då är det inte roligt att spela och det är därför jag tar en paus från poker nu. Men jag är säker på att jag kommer spela igen i framtiden, frågan är om jag kommer skriva här då. Kanske får det räcka med att spela poker, jag vet inte.

Jag har haft det kul när jag har bloggat om poker, och jag hoppas det inte har varit allt för tråkiga texter att läsa. Om nu någon har läst mina inlägg, det vet jag ju faktiskt inte. Men jag har inte fått en enda kommentar och det är trist. Det hade varit roligt att få höra av någon läsare och kanske få lite feedback på det jag skriver. Men så blev det inte. Men jag har ändå trivts med att skriva. Det hade ju varit roligare om jag hade skrivit om pokervinster, men man kan inte få allt. Jag fick prova på att blogga och jag har spelat massor av poker. För det mesta var det kul, men förlusterna gjorde det för kämpigt att fortsätta. Till er som kanske läser det här, varför inte passa på att lära er ett annat pokerspel och testa något nytt? Antingen Stötpoker eller Omaha, båda är kul. Det vet jag att jag kommer göra nästa gång jag blir frustrerad, annat pokerspel med mindre insatser. Det är nog receptet.

Kommentera