Poker och rookiemistake

Okej okej. Nu har jag gjort något dumt och antagligen rookie-aktigt. Jag försökte vinna tillbaka det jag förlorat och gick igen på 50$ turneringar. Tre sådana hann jag spela innan jag fattade att det fortfarande är för dyr insats för mig. Det är nästan 1500:- i förlust och jag har nu bara 2500 kvar. Jag är … Fortsätt läsa ”Poker och rookiemistake”

Okej okej. Nu har jag gjort något dumt och antagligen rookie-aktigt. Jag försökte vinna tillbaka det jag förlorat och gick igen på 50$ turneringar. Tre sådana hann jag spela innan jag fattade att det fortfarande är för dyr insats för mig. Det är nästan 1500:- i förlust och jag har nu bara 2500 kvar. Jag är nästan knäckt nu. Detta är inte så roligt att behöva skriva om. Jag vinner ju inget alls och jag tror ärligt inte ens att den bästa pokersidan i världen skulle göra någon skillnad. Men vad vet jag? Kanske passar jag bättre någon annanstans. På Devote eller liknande.

Kommentera