Pokerguden var är du?

Ajajaj vad dåligt det har gått. Det känns som om pokerguden har övergett mig och mina kort. Jag har fortsatt med 30$ turneringar och förlorat alla. Inte en enda placering och mitt konto känns magert. 3700:- bara. Måste vinna tillbaka det jag har förlorat fort. Har funderat på om jag passar som pokerspelare. Är det … Fortsätt läsa ”Pokerguden var är du?”

Ajajaj vad dåligt det har gått. Det känns som om pokerguden har övergett mig och mina kort. Jag har fortsatt med 30$ turneringar och förlorat alla. Inte en enda placering och mitt konto känns magert. 3700:- bara. Måste vinna tillbaka det jag har förlorat fort. Har funderat på om jag passar som pokerspelare. Är det spelet det är fel på? Borde jag köra någon annan spelsort? Kanske stötpoker eller så? Eller varför inte Lotto?

Kommentera