Pokerpengarna tillbaka på rätt plats

Tack och lov blev det som jag hoppades och trehundringen från sist kom nästan tillbaka till sin ägare. Det slutade strax under 200$ och jag kan pusta ut ett par dagar. Det är konstigt men jag tror alltid att turen har försvunnit när jag har en stor förlust. Det är som om jag tror att … Fortsätt läsa ”Pokerpengarna tillbaka på rätt plats”

Tack och lov blev det som jag hoppades och trehundringen från sist kom nästan tillbaka till sin ägare. Det slutade strax under 200$ och jag kan pusta ut ett par dagar. Det är konstigt men jag tror alltid att turen har försvunnit när jag har en stor förlust. Det är som om jag tror att jag kan vinna varje dag även om jag vet att det inte funkar så. Alla har vi dåliga dagar och jag är antagligen inget undantag. Men jag önskar att känslan av undergång kunde försvinna.

Kommentera