Sämsta pokerdagen på veckor

Blä. Igår var den sämsta dagen på veckor och jag landade på hela 300$ i förlust. Skall jag vara helt ärlig tror jag det är min sämsta kväll någonsin. Jag önskar jag kunde hitta något ljus i tunneln men igår spelade jag uruselt och fick dåliga kort. Kan det bli en sämre kombination? Fy vad … Fortsätt läsa ”Sämsta pokerdagen på veckor”

Blä. Igår var den sämsta dagen på veckor och jag landade på hela 300$ i förlust. Skall jag vara helt ärlig tror jag det är min sämsta kväll någonsin. Jag önskar jag kunde hitta något ljus i tunneln men igår spelade jag uruselt och fick dåliga kort. Kan det bli en sämre kombination? Fy vad less man kan bli på poker. Men det känns förhoppningsvis annorlunda imorgon. Efter en vinst. Inte ens vinsten från sist får mig att tro på mitt pokerspel. Jag förstår inte varför jag blir så nere så fort jag förlorar. Nu var det mycket förlust men ändå.

Kommentera