Skitkväll för poker

Då har man haft en riktig skitkväll! Två gånger träffade jag bra bara för att märka att jag var ”second best” och det är ju det som kostar skjortan. Båda gångerna blev det riktigt stora potter och det enda som räddade mig andra gången var att motspelaren var short stacked. Annars hade den potten kunnat dra iväg ordentligt. KKJ93 när jag satt med K9 (på BB) och mötte KJ (Off). Knekten kom dessutom på rivern så hade han fortfarande varit kvar i leken hade jag antagligen förlorat ännu mer. Den andra handen var inte lika jävlig men dyrare. Pocket sjuor mot pocket knektar och båda träffade på floppen. Jag tror att vi båda (tack och lov) försökte slow playa våra händer. Han kan inte vara nöjd med vinsten. Jag var glad att det inte kostade hela stacken. Summa summarum igår blev back 150$. =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *