Testat Omaha i veckan

Istället för att ändra min taktik som det var tänkt, har jag denna veckan roat mig med att spela andra spel än Hold’em. Jag har framförallt provat Omaha, med dåligt resultat. Det är svårt med Omaha tycker jag. Bara det faktum att man måste använda två hålkort gör mig lite vimsig. Men kul är det. … Fortsätt läsa ”Testat Omaha i veckan”

Istället för att ändra min taktik som det var tänkt, har jag denna veckan roat mig med att spela andra spel än Hold’em. Jag har framförallt provat Omaha, med dåligt resultat. Det är svårt med Omaha tycker jag. Bara det faktum att man måste använda två hålkort gör mig lite vimsig. Men kul är det.

Jag har spelat lite Omaha Hi/Lo också, och det är ännu krångligare. Då skall man även hålla koll på lägsta handen och han/hon vinner halva potten. Eller de som har lägsta handen vinner hälften. Inte var – tillsammans. Det var många gånger jag var helt säker på min hand, men satt som ett fån utan att fatta nånting när jag ändå förlorat chips. Allt bara för att vi var två eller tre som hade samma låga hand. Jag ger inte upp, jag skall lära mig Omaha – det har jag bestämt mig för.

Kommentera