Tight poker är klurigt

Det är verkligen en konst att spela tight poker. Tydligen en konst jag inte behärskar alls. Jag hade alla intentioner när jag satte mig vid borden, men vid första A10 suited föll jag dit. Fan! Inte blev det flush heller, inte ens ett tvåpar eller liknande. Ändå hängde jag med en runda till och betalade … Fortsätt läsa ”Tight poker är klurigt”

Det är verkligen en konst att spela tight poker. Tydligen en konst jag inte behärskar alls. Jag hade alla intentioner när jag satte mig vid borden, men vid första A10 suited föll jag dit. Fan! Inte blev det flush heller, inte ens ett tvåpar eller liknande. Ändå hängde jag med en runda till och betalade för att se en turn som gjorde noll skillnad.

Man kan tycka att jag borde lärt mig något av den handen till nästa gång chansen (risken?) gavs, men icke. Jag fortsatte att göra samma rookie-misstag hela kvällen. Och sedan kvällen därpå. Fy fan vad lack jag är på mig själv. Nu är jag tillbaka på plus minus noll totalt sedan jag började blogga här, och jag börjar undra om jag har något att bidra med överhuvudtaget. Byta pokersida börjar locka mer och mer.

Nya tag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *