Tillbaks till gamla pokern igen

Inte blev det bättre av dubbla blinds. Frågan var om det skulle bli dubbla potter eller ej. Svaret på den frågan har jag tyvärr inte, men jag vet att det inte blir garanterad vinst. Det gick riktigt dåligt, och hade jag inte bytt tillbaka hade jag slutat betydligt längre bort från vinsten. Nu blev det … Fortsätt läsa ”Tillbaks till gamla pokern igen”

Inte blev det bättre av dubbla blinds. Frågan var om det skulle bli dubbla potter eller ej. Svaret på den frågan har jag tyvärr inte, men jag vet att det inte blir garanterad vinst. Det gick riktigt dåligt, och hade jag inte bytt tillbaka hade jag slutat betydligt längre bort från vinsten. Nu blev det bara 100$ back, trots att jag låg nästan 200 back ett tag. Hela sista hundrings var på ”rätt” pokerbord. Nya tag!

Kommentera