Två dagar av förlust

För första gången på ett tag blev det två dagar av förluster. Efter förra tvåhundringen blev det en till hundring back igår. Nu var det sämre spel så jag borde inte förlorat så mycket som jag gjorde. Det är lite frustrerande med förlustkvällar två gånger i rad men vad kan man grå? Det är bara … Fortsätt läsa ”Två dagar av förlust”

För första gången på ett tag blev det två dagar av förluster. Efter förra tvåhundringen blev det en till hundring back igår. Nu var det sämre spel så jag borde inte förlorat så mycket som jag gjorde. Det är lite frustrerande med förlustkvällar två gånger i rad men vad kan man grå? Det är bara att ta tjuren vid hornen och köra på. Med lite tur (hädelse!) vänder lyckan ikväll. Vinsterna från sistens räcker ju inte till såhär mycket förluster alls. Snart byter jag spel till gammal hederlig mörkpoker. Med tre byten! Och utspel. Chicago alltså.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *