Två pokersidor samtidigt?

Jag funderar på en ny idé. Jag undrar om man kan ha två pokerklienter öppna samtidigt och på så vis få fler spel igång samtidigt. Mina tre cashbord är ganska lagom antal men jag tror jag hade kunnat spela minst två turneringar till samtidigt. Om jag då har två klienter samtidigt är det mycket oftare … Fortsätt läsa ”Två pokersidor samtidigt?”

Jag funderar på en ny idé. Jag undrar om man kan ha två pokerklienter öppna samtidigt och på så vis få fler spel igång samtidigt. Mina tre cashbord är ganska lagom antal men jag tror jag hade kunnat spela minst två turneringar till samtidigt. Om jag då har två klienter samtidigt är det mycket oftare det kommer multiplayer turneringar med rätt insats. Jag tycker också att det kan vara bra att spela mot olika spelare. När jag sitter vid tre cashbord samtidigt är det ofta (alltid) ett par spelare som finns med på alla bord. Min spelstil är hyfsat lätt att läsa så jag tror att det hade varit bättre med fler olika spelare. Kanske blir det lite struligt med så många fönster men jag vill ändå prova för att se om det går.

I övrigt var det ingen vidare kväll igår. Det blev en filmkväll så det blev bara två timmar poker. Så för en gångs skull känns 50$ vinst ok. Det var nu bra länge sedan jag gick back en kväll så jag har fortfarande hopp om att kunna leva på detta. Tålamod. Tålamod. Inte är det lätt inte.

Kommentera