Välkomna ni nya läsare

Det har gått ett tag sedan jag började skriva om mitt pokerspelande. Vissa dagar har gått plus och andra minus. Fler bra dagar än dåliga än så länge. Jag väntar fortfarande på en storvinst på en multi men har ett bra flyt på cash games. Tvådagarsförlusten är glömd. Har du inte läst tidigare är du … Fortsätt läsa ”Välkomna ni nya läsare”

Det har gått ett tag sedan jag började skriva om mitt pokerspelande. Vissa dagar har gått plus och andra minus. Fler bra dagar än dåliga än så länge. Jag väntar fortfarande på en storvinst på en multi men har ett bra flyt på cash games. Tvådagarsförlusten är glömd. Har du inte läst tidigare är du välkommen nu. Här och nu är jag på gott humör efter ännu en vinstkväll igår. 250$ blev det till sist. Jippie. Om du har missat det så spelar jag på Titanpoker, utnämnd till bästa pokersidan här på sajten och med näst högst pokerbonus.

Jag skriver mest om hur det går, med en eller annan anekdot från pokerborden. Är du ny här, säg hej i kommentarsfältet 😉

Det får du naturligtvis göra även om du inte här ny läsare. Det strösslas inte med kommentarer direkt, så jag kan nog hitta tid till att svara på de flesta. Det vore roligt att få någon feedback på det man skriver, det skall jag inte sticka under stol med. Nu vet jag faktiskt inte hur många som läser det här men någon kan ju sträcka på sig och säga hej.

Kommentera