Vilken poker spelar jag?

Jag har blivit påmind om att jag inte har pratat om vilken typ av poker jag spelar. Jag spelar bara Hold’em och ingenting annat. Jag spelar bara cash games och enstaka större turneringar parallellt med cash borden. Jag har i regel tre cash bord uppe och ett turneringsbord. Fler än fyra tror jag blir stökigt för mig att hålla reda på. Ibland är fyra mer än nog. Oftast fungerar det ganska bra.

Igår blev det ingen vinst att tala om. Ingen förlust heller. Jag gick ungefär plus-minus-noll. Korten var sisådär och jag hade noll flyt i spelet. Ibland är turen inte på min sida helt enkelt. Jag räddade en situation bra igår när jag kunde förlorat en stor pott. Jag satt med AJ och hade varit utanför spelet med dåliga kort ett bra tag. Det hade kunnat kosta då jag halvblundade och tripplade BB från knappen. En re-raise senare hade jag då något att fundera på: syn eller fold? Tack och lov så foldade jag och fick då se hans AA. Där hade jag verkligen kunnat åka på en dundernit. En J på floppen hade grävt en grop till mig jag har svårt att se att jag hade klarat mig ifrån. En sämre pokerspelare hade riskerat att förlora allt. Men inte jag =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *