Vinst är vinst

Efter 300:ingen sist hade jag gott hopp om kvällen igår. Nu gick det inte alls lika bra och jag landade bara på 50$. Vinst är vinst. Men 50$ räcker inte till mycket. Så jag är fortfarande inte på den nivå jag söker. Sedan kanske man skall vara lite lugnare med om och när man kan … Fortsätt läsa ”Vinst är vinst”

Efter 300:ingen sist hade jag gott hopp om kvällen igår. Nu gick det inte alls lika bra och jag landade bara på 50$. Vinst är vinst. Men 50$ räcker inte till mycket. Så jag är fortfarande inte på den nivå jag söker. Sedan kanske man skall vara lite lugnare med om och när man kan leva på sin poker. Jag brukar vara lite snabb i vändningarna och tolka in saker lite för fort.

Jag hade okej kort under kvällen men nästan inga stora vinster. Jag spelade ganska bra i turneringen (10$ buy in) men var aldrig i närheten av att vinna pengar tyvärr. Inga stora potter på cash borden heller. Varje gång jag träffade var det fold, fold och fold. Inte en enda gång var det någon annan som träffade bra (men inte liiiika bra). Så en ganska trist kväll.

Kommentera