Yo yo alla pokermänniskor

Yo! Då ska jag skriva lite om poker och Nordicbet. Jag spelar alltså där och gillar det. Jag har inte bloggat förut men jag tror jag kommer gilla det. Jag spelar inte lika mycket som vissa andra här på bloggen men jag spelar ganska ofta. Jag spelar nästan bara turneringar eftersom det är det jag … Fortsätt läsa ”Yo yo alla pokermänniskor”

Yo!

Då ska jag skriva lite om poker och Nordicbet. Jag spelar alltså där och gillar det. Jag har inte bloggat förut men jag tror jag kommer gilla det.

Jag spelar inte lika mycket som vissa andra här på bloggen men jag spelar ganska ofta. Jag spelar nästan bara turneringar eftersom det är det jag tycker är roligast. Jag gillar att veta hur mycket jag kan förlora som mest så då passar turneringar bra. Jag spelar både turneringar med ett bord och flera bord. Alltså multi table turneringar. Jag vinner ibland och förlorar ibland. Jag har aldrig vunnit en multi men jag har kommit in the money ganska mycket. En gång vann jag 300$ på en turnering. Det är mitt max.

Jag ska försöka skriva varje vecka och ge er en uppdatering på hur veckans poker har gått. Jag kanske kommer att byta pokersida framöver även om jag gillar Nordicbet. Kanske gör jag en ny insättning på någon annan sida och testar den. Vi får se.

Kommentera